Oudegracht 114 3511 AW Utrecht

Telefoon 030 2304 305

info@strandwest.nl

Deze webshop is 24 uur per dag te bereiken. 

 

Disclaimer

Op aankopen gedaan in onze webwinkel gelden in principe de vastgestelde regels rondom webwinkels.

 

Het is goed om te weten dat voor jou op maat afgeknipte snoeren gelden als een op maat gemaakt product. Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geruild. En hiervoor kun je dus ook geen geld terug krijgen.

 

Voor de overige producten op deze website geldt dat je het gekochte product terug mag sturen als je het toch niet wilt hebben. Je stuurt het product dan naar ons terug in de verpakking waarin wij het opgestuurd hebben en natuurlijk onbeschadigd en ongebruikt. Zodra wij het product in goede staat van je terug hebben maken wij het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten over op je rekening.

 

Het staat je vervolgens vrij om opnieuw een bestelling te plaatsen op onze webwinkel. Het is dus niet mogelijk om direct een product om te ruilen voor een ander product.

 

Wij streven ernaar alle producten die we op de website tonen altijd op voorraad te hebben. Een enkele keer kan het voorkomen dat dit niet het geval is. Omdat wij geen controle hebben over de levertijd van onze leveranciers kunnen wij jammer genoeg niets zeggen over de duur van de in dat geval langere levertijd. 

 

Deze webwinkel is onderdeel van de winkel Strand West in Utrecht. Met vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

030-2304305